Top image

Babysim

Välkommen till Södertälje Simsällskaps Babysim i Sydpoolens terapibassäng!

Anmäl för VT17 kan ni göra HÄR.

Kursstart kommer flyttas fram då för få anmälda

Pris: 1050 kr


Babysimskola Nybörjare Lördagar 10.45-11.15

Första kursen för våra minsta. Här får ni en lugn mysig stund i vattnet där vi bekantar oss med vattnet och dess egenskaper i lugn miljö.

Ni får lära er hur vi på bästa sätt kan hålla barnen i vattnet så de får frihet att röra sig så mycket som möjligt i vattnet. När ditt lilla barn får känna tyngdlösheten som vattnet ger kommer rörelserna automatiskt. Det är en lyckokänsla för den lilla att känna sig fri i tyngdlösheten och kunna röra sig och använda kroppen mer än på land.

Babysimskola 2 Lördagar 11.15-11.45

Nu blir det fler övningar för att stimulera motorisk utveckling och möjlighet till att kunna utföra mer rörelser i vattnet. Vi provar att dyka, simma mellan föräldrar och bubbla för att träna andning. Allt sker på barnets villkor! Nu har vi snart små simmare i bassängen.

Babysimskola 3 Lördagar 11.45-12.15

Sista delen i vårt babysim där målet är vattensäkerhet. Vi övar med olika delmoment på att dyka i, vända om och ta sig tillbaks till kanten.

En förutsättning för vattensäkerhet är att kunna serieandas vilket vi tränar på ett lekfullt sätt genom att blåsa ut under vattenytan.

För att få börja babysimma hos oss måste

  • Naveln skall vara läkt
  • Barnet skall väga minst 4 kilo
  • Barnet skall vara minst 12 veckor efter beräknat födelsedatum

Anmäl er HÄR


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub